Short time, High quality

Mai multe DETALII sau COMENZI la:

TEL: 0726.113.225

Sau
office@toplevel-traduceri.ro

toplevel_traduceri@yahoo.com

Traduceri din Romana in Portugheza si din Portugheza in Romana


Traduceri Romana - Portugheza / Traducere Portugheza - Romana

TopLevel Traduceri va pune la dispozitie cei mai buni specialisti in traduceri Portugheza. Fie ca este vorba doar de o procura sau doriti traducerea unui contract din Romana in Portugheza sau invers noi va stam la dispozitie.


Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pentru o oferta fie prin sectiunile dedicate pe Cerere Oferta, Trimite Comanda Traduceri, sau ne puteti contacta telefonic la numerele de tel: 0726.113.225 sau 0724.225.094 cat si prin email la office@toplevel-traduceri.ro sau toplevel_traduceri@yahoo.com sau online direct de pe site prin sectiunea de messenger din partea dreapta.


Astfel veti fi sigur ca veti beneficia de o traducere din Romana in Portugheza sau din Portugheza in Romana facuta de profesionistiPortugheza se claseaza a sasea intre limbile lumii in functie de numarul de vorbitori nativi (peste 200 de milioane) si prima pe continentul sud-american (186 de milioane, peste 51% din populatia continentului). Este de asemenea o importanta limba de circulatie (lingua franca) in Africa. Portugheza s-a difuzat ?n intreaga lume in secolele XV-XVI, cand Portugalia a pus bazele unui vast imperiu colonial si comercial (1415?1999), raspandindu-se din Brazilia in America pana in Macao (China). In perioada coloniala, au aparut multe creole portugheze, in mod special ?n Africa, Asia si Caraibe.


CERERE OFERTA (GRATUIT) sau COMENZI la TEL: 0726.113.225