Oferim Traduceri din si in peste 32 de Limbi
O traducere incepe cu noi


Peste 40 de limbi, milioane de posibilitati pentru dumneavoastra

Globalizarea este in acest moment o certitudine, lucru factut posibil si de serviciile de traducere. Aceasta globalizare va aduce dumneavoastra sau afacerii dumneavoastra posibilitatea de a interactiona cu milioane de oameni din sute de tari lucru care va poate aduce o multitudine de beneficii, in primul rand materiale dar si morale. Serviciile noastre de traducere va ajuta sa profitati la maxim de aceste oportunitati si print-o simpla traducere sa reusiti sa va deschideti milioane de oportunitati.

Atat pentru persoane fizice dar mai ales pentru firme/societati serviciile de traducere trebuie sa fie o constanta in activitatea zilnica de promovare si marketing. O oferta scrisa in romana va poate aduce un numar limitat de clienti, insa daca aceasta este redactata in mai multe limbi atunci publicul tinta creste considerabil.

Experienta ne ajuta sa oferim servicii traducere complete

Cu o vasta experienta in domeniu va oferim traduceri din si in peste 32 de limbi de circulatie internationala. Indiferent ca vorbim de simple documente sau de materiale cu un grad ridica de dificultate TopLevel Traduceri va ofera solutia dedicata indiferent din sau in ce limba doriti sa efectuati traducerile.

De la traduceri simple pana la traduceri legalizate sau de specialitate, toate proiectele vor fi duse la bun sfarsit indiferent de dificultatea textului sau a termenilor. Vom tine cont de specificitatea fiecarei traduceri si cei mai buni specialisti in domeniu vor contribui astfel incat materialul rezultat sa fie conform solicitarii dumneavoastra.


Servicii complete de traducere si traduceri la preturi competitive.

Clitatea reprezinta cartea noastra de vizita si cea mai buna strategie de marketing asa ca o respectam de fiecare data.


Preturi mici si servicii de traducere profesionale

Asa cum se spune la noi "Bun si Ieftin". Da se poate, noi oferim servicii profesionale la preturi competitive.

Mai multe detalii la Tel:0733.910.927

Reusim sa facem acest lucru tot datorita experientei pe care o avem in domeniu, experienta care ne-a ajuta sa ne dezvoltam un sistem de lucru si de managment al resurselor astfel incat sa obtinem costuri reduse care sa se transpuna in preturi competive si asta fara se renuntam o secunda la standardele noastre de calitate.

De multe ori am primit solicitari de la clienti sa corectam/refacem lucrari a caror clitate lasa de dorit si tot de atatea ori acei clienti au fost surprinsi sa afle ca preturile noastre pentru revizie sunt mai micii fata de cele platite anterior pentru intreg serviciul de traducere


Servicii GRATUITE

  • Consultanta GRATUITA
  • Traduceri de Test
  • Scanare, Printare, Copiere.
  • Formatare si Aranjare in pagina.
  • Pregatirea documentelor traduse pentru autorizare si Autorizarea acestora.
  • Pregatirea documentelor pentru legalizare/Apostilare/Supralegalizare
  • Livarea gratuita in functie de volum
  • Corectura si supervizare de specialitate

Traducatori cu experienta

Cand apelati la serviciile noastre de traduceri aveti siguranta ca traducatori profesionisti in domeniul vor lucra pentru dumneavostra. Indiferent de dificultatea sau simplitatea textelor transmise pentru a fi traduse acestea intra intr-un flux de lucru bine stabilit si controlact care face ca specialisti si lingvisti sa fie selectati pentru finalizarea proiectului.