germana

Traduceri Romana germana Romana

Traduceri Germana? Noi suntem SOLUTIA

Pentru informatii sunati la: 0733.910.927

office@toplevel-traduceri.ro


Efectuam Traduceri Traducere germana Romana germana in Romania


Traducere Romana germana Romana Legalizata

Daca aveti nevoie de o traducere Romana Germana Romana legalizata atunci biroul nostru va poate ajuta oferind servicii de traduceri legalizate cat si consultanta.

Lezgalizarea reprezinta certificarea de catre un Notar Public a faptului ca acea traducere a fost facuta de catre un traducatori autorizat de Ministerul Justitie.

Traduceri Autorizate germana

Eefectuam traduceri autorizate din si in limba Germana la preturi competitive. Avem o vasta experienta si indiferent de tipul documentului sau a proiectului va putem oferi servicii de traduceri profesionale.

Traducatorii nostri autorizati pe limba Germana reprezinta garantia profesionalismului si a promptitudinii in ceea ce priveste calitatea documentelor traduse.

Consultanta pentru identificarea celor mai bune solutii

Traducere de test

Livarea gratuita in functie de volum

Corectura si supervizare de specialitate

Autorizare

Pregatire pentru legalizare

Livarea gratuita in functie de volum

Corectura si supervizare de specialitate

Traducere Specializate germana

Traduceri Romana Germana pentru absolut toate domeniile de activitate indiferent de complexitatea proiectului sau de dificultatea termenilor.

Pentru a va oferi servicii de traducere Romana Germana la standarde profesionale avem echipe dedicate a caror membrii pe langa calitatile lingvistice deosebite au si vaste cunostinte in domeniul de specialitate pentru care lucreaza. Pe langa acest aspect o traducere de specialitate trece prin mai multe etape de revizuire pana ce ajunge la forma finala si la calitatea dorita si respectata de noi.

Traduceri Acte/Documente germana

Indiferent de tipul documentului pe care il doriti tradus noi suntem solutia pentru nevoile dumneavoastra si va putem oferi preturi competitive pentru traducerea documentelor din sau in limba Germana.

De la documente personale (certificate de nastere, acte de studii... etc) pana la documente mai complexe (documente contabile, contracte, sentinte judecatoresti... etc) toate vor fi traduse cu responsabilitate si profesionalism.

Apostilare Supralegalizare germana

Oferim servicii pentru apostilare si supralegalizare pentru documente ce necesita aceasta procedura.

Avem acoperire nationala astfel incat puteti apela la serviciile noastre indiferent de localitatea unde va aflati. Dumneavoastra ne trimiteti actele, noi ne ocupam de procedurile necesare apostilarii sau supralegalizarii si in cel mai scurt timp veti intra in posesia documentelor.

La motto-ul nostru "Short Time, High Quality" putem adauga oricand si Low Price

Prin eficientizare fluxurilor am reusit sa le oferim clientilor preturi competitive pentru serviciile traduceri romana germana noastre si astfel acestia pot beneficia de o traducere premium. Preturile mai mici nu inseamna deloc si o calitate scazuta, ba din contra, aceeasi eficientizare cat si implementarea unui proces de managment si control al calitatii am crescut calitatea traducerior livrate.


Clientii nostri sunt mai mult decat simplii clienti si de fiecare data ne dorim sa devenim un partener pentru dumneavoastra nu un simplu furnizor


Stiai ca:

Dialectele care au trecut prin cea de a doua schimbare a vocalelor germane în Evul Mediu sunt considerate membre ale limbii germane. Din motive de izolare geografică (munți înalți, păduri întinse) și din motive economice (rutele comerciale erau de obicei de-a lungul râurilor), limba germană a avut inițial o multitudine de dialecte care s-au dezvoltat aproape independent. Din cauză că pe teritoriul Germaniei de azi au existat multe state mici, nu a existat pentru mult timp nici o forță care să acționeze pentru unificarea sau standardizarea germanei. Printre primele evenimente care au dus spre standardizare se numără traducerea Bibliei de către Martin Luther ( Noul Testament în 1521 și Vechiul Testament în 1534 ), care se bazează pe limba germană vorbită în popor și pe cea folosită în cancelariile habsburgice . Germana înaltă ( Hochdeutsch ) în sensul de germana standard s-a format în sec.

Limba germană (în germană Deutsche Sprache , uzual Deutsch   [ˈdɔʏtʃ] ) aparține grupului vestic al limbilor germanice . Formează împreună cu neerlandeza un continuum dialectal . Limba germană este vorbită ca limbă maternă de majoritatea populației în Germania , Austria , Elveția , Luxemburg și Liechtenstein , în estul Belgiei , precum și în regiunea Schleswigul de Nord ( Nordschleswig ) din sudul Danemarcei , în regiunea autonomă Tirolul de Sud ( Südtirol ) din nordul Italiei , în voievodatul Opole al Poloniei și în regiunile Alsacia ( Elsaß ) [2] și Lorena ( Lothringen ) [3] din Franța . De asemenea, germana e vorbită ca limbă maternă de 45 mii de persoane în Cehia (mai ales în regiunea istorico-geografică Egerland ) și de cca 110 mii de persoane în Ungaria (cu precădere în regiunea istorico-geografică Dunantul fiind folosită ca limbă oficială locală în orașul Sopron ). În România , limba germană este vorbită de circa 60 mii de persoane. În plus, limba germană este vorbită de un număr destul de mare de coloniști germani în SUA (cca 45 milioane de etnici germani dintre care 6,1 milioane utilizează germana ca limbă maternă), Canada (2,5 milioane de etnici germani dintre care 300 mii vorbitori nativi de germană), Mexic (90 mii vorbitori ca limbă maternă), Argentina (1,5 milioane de persoane cu descendență germană dintre care 350 mii folosesc germana ca limbă maternă), Uruguay (40 mii de etnici germani, inclusiv 10 mii vorbitori de germană ca limbă maternă), Brazilia (cca 5 mil