O mica parte din cei care ne-au ales ca si parteneri:

nellytour.png
swu.png
decalex.png
retrasib.png

Ce Spun Clientii

Doresc sa imi exprim aprecierea fata de colaborarea companiei noastre GRAL MEDICAL cu compania TopLevel Traduceri.
Am ales sa colaboram cu compania TopLevel Traduceri, ca furnizor de servicii de traducere autorizata datorita calitatii deosebite a serviciilor prestate, a promptitudinii si profesionalismului.
Colaborarea cu compania TopLevel Traduceri se deruleaza in cele mai bune conditii, asistenta oferita pentru prestarea de servicii de traducere avand rezultate ireprosabile, la preturi competitive, compania TopLevel Traduceri fiind un partener serios, care isi indeplineste obligatiile contractuale la timp.
Va recomand cu caldura colaborarea cu echipa TopLevel Traduceri, o echipa de profesionisti.

Craiu Luiza

Manager Operatiuni - Acreditari
GRAL Medical SRL

Feedback-ul colaborarii intre mine si TopLevel Traduceri:
Pana acum, fara doar si poate, excelent

Constantin Damaschin

Mediator
Birou de Mediator Damaschin Constantin

Avem o colaborare de lunga durata cu echipa TopLevel Traduceri in decursul careia au dus la bun sfarsit cu succes toate proiectele indiferent de dificultatea acestora, iar respectarea termenelor si profesionalismul de care dau dovada ne fac sa-i consideram un partener de incredere.
Va recomandam colaborarea cu echipa TopLevel Traduceri asa cum o facem de fiecare data cand unul din clientii nostri are nevoie de servicii de traducere.

Cristinel Deca

Mediator
Birou de Mediator Deca Cristinel

Doresc sa va multumesc pentru promptitudinea cu care ati raspuns solicitarii noastre. Colaborarea cu compania TopLevel Traduceri s-a derulat in cele mai bune conditii, la preturi competitive. Vom mai apela cu siguranta la serviciile dv.!

Niculescu Mihaela

Administrator
SC HORECO IMPEX SRL