bulgara

Traduceri Romana bulgara Romana

Traduceri Bulgara? Noi suntem SOLUTIA

Pentru informatii sunati la: 0733.910.927

office@toplevel-traduceri.ro


Efectuam Traduceri Traducere bulgara Romana bulgara in Romania


Traducere Romana bulgara Romana Legalizata

Daca aveti nevoie de o traducere Romana Bulgara Romana legalizata atunci biroul nostru va poate ajuta oferind servicii de traduceri legalizate cat si consultanta.

Lezgalizarea reprezinta certificarea de catre un Notar Public a faptului ca acea traducere a fost facuta de catre un traducatori autorizat de Ministerul Justitie.

Traduceri Autorizate bulgara

Eefectuam traduceri autorizate din si in limba Bulgara la cele mai bune preturi. Avem o vasta experienta si indiferent de tipul documentului sau a proiectului va putem oferi servicii de traduceri de cea mai buna calitate.

Traducatorii nostri autorizati pe limba Bulgara reprezinta garantia profesionalismului si a promptitudinii in ceea ce priveste calitatea documentelor traduse.

Consultanta pentru identificarea celor mai bune solutii

Traducere de test

Livarea gratuita in functie de volum

Corectura si supervizare de specialitate

Autorizare

Pregatire pentru legalizare

Livarea gratuita in functie de volum

Corectura si supervizare de specialitate

Traducere Specializate bulgara

Traduceri Romana Bulgara pentru absolut toate domeniile de activitate indiferent de complexitatea proiectului sau de dificultatea termenilor.

Pentru a va oferi servicii de traducere Romana Bulgara la cele mai inalte standarde avem echipe dedicate a caror membrii pe langa calitatile lingvistice deosebite au si vaste cunostinte in domeniul de specialitate pentru care lucreaza. Pe langa acest aspect o traducere de specialitate trece prin mai multe etape de revizuire pana ce ajunge la forma finala si la calitatea dorita si respectata de noi.

Traduceri Acte/Documente bulgara

Indiferent de tipul documentului pe care il doriti tradus noi suntem solutia pentru nevoile dumneavoastra si va putem oferi cele mai bune preturi pentru traducerea documentelor din sau in limba Bulgara.

De la documente personale (certificate de nastere, acte de studii... etc) pana la documente mai complexe (documente contabile, contracte, sentinte judecatoresti... etc) toate vor fi traduse cu maxima responsabilitate si profesionalism.

Apostilare Supralegalizare bulgara

Oferim servicii complete pentru apostilare si supralegalizare pentru documente ce necesita aceasta procedura.

Avem acoperire nationala astfel incat puteti apela la serviciile noastre indiferent de localitatea unde va aflati. Dumneavoastra ne trimiteti actele, noi ne ocupam de procedurile necesare apostilarii sau supralegalizarii si in cel mai scurt timp veti intra in posesia documentelor.

La motto-ul nostru "Short Time, High Quality" putem adauga oricand si Low Price

Prin eficientizare fluxurilor am reusit sa le oferim clientilor cele mai bune preturi pentru serviciile traduceri romana bulgara noastre si astfel acestia pot beneficia de o traducere premium la costuri reduse. Preturile mai mici nu inseamna deloc si o calitate scazuta, ba din contra, aceeasi eficientizare cat si implementarea unui proces de managment si control al calitatii am crescut calitatea traducerior livrate.


Clientii nostri sunt mai mult decat simplii clienti si de fiecare data ne dorim sa devenim un partener pentru dumneavoastra nu un simplu furnizor


Stiai ca:

Limba bulgară ( български език , AFI : [ˈbɤɫɡɐrski ɛˈzik] ) este o limbă indo-europeană , care aparține de ramura sudice a limbilor slave , împreună cu macedoneana , sârbo-croata și slovena . Limba bulgară este foarte asemănătoare cu limba macedoneană. [ necesită citare ] Mulți lingviști [ cine? ] consideră că aceasta ar fi de fapt numai o formă scrisă a dialectelor bulgărești sud-vestice (pe când limba bulgărească standardizată a fost alcătuită pe baza dialectelor de la Marea Neagră ). Limba bulgară face parte din uniunea lingvistică balcanică și prezintă mai multe inovații lingvistice care o disting de celelălte limbi slave (în afară de macedoneană), spre exemplu eliminarea declinării nominale , folosirea articolului hotărât enclitic, lipsa formelor de infinitiv și reținerea și dezvoltarea sistemului verbal din slava veche . Bulgara este limba oficială în Bulgaria , mai fiind vorbită și de comunități din Republica Macedonia , Canada , Grecia , Ungaria , Israel , Republica Moldova , România , Serbia , Turcia , Ucraina și SUA , având un număr total de vorbitori estimat la 9 milioane. Vorbitorii de limbă bulgară se numesc bulgari . [1] Limba bulgară folosește alfabetul chirilic , dar există și un alfabet latin pentru respectarea unor norme de standard internaționale. Bulgara modernă a apărut începând cu sec. al XVI-lea, evoluând din slavonă , și trecând în sec. XVIII-XIX prin modernizări ale gramaticii și sintaxei.