rusa

Traduceri Romana rusa Romana

Traduceri Rusa? Noi suntem SOLUTIA

Pentru informatii sunati la: 0733.910.927

office@toplevel-traduceri.ro


Efectuam Traduceri Traducere rusa Romana rusa in Romania


Traducere Romana rusa Romana Legalizata

Daca aveti nevoie de o traducere Romana Rusa Romana legalizata atunci biroul nostru va poate ajuta oferind servicii de traduceri legalizate cat si consultanta.

Lezgalizarea reprezinta certificarea de catre un Notar Public a faptului ca acea traducere a fost facuta de catre un traducatori autorizat de Ministerul Justitie.

Traduceri Autorizate rusa

Eefectuam traduceri autorizate din si in limba Rusa la preturi competitive. Avem o vasta experienta si indiferent de tipul documentului sau a proiectului va putem oferi servicii de traduceri profesionale.

Traducatorii nostri autorizati pe limba Rusa reprezinta garantia profesionalismului si a promptitudinii in ceea ce priveste calitatea documentelor traduse.

Consultanta pentru identificarea celor mai bune solutii

Traducere de test

Livarea gratuita in functie de volum

Corectura si supervizare de specialitate

Autorizare

Pregatire pentru legalizare

Livarea gratuita in functie de volum

Corectura si supervizare de specialitate

Traducere Specializate rusa

Traduceri Romana Rusa pentru absolut toate domeniile de activitate indiferent de complexitatea proiectului sau de dificultatea termenilor.

Pentru a va oferi servicii de traducere Romana Rusa la standarde profesionale avem echipe dedicate a caror membrii pe langa calitatile lingvistice deosebite au si vaste cunostinte in domeniul de specialitate pentru care lucreaza. Pe langa acest aspect o traducere de specialitate trece prin mai multe etape de revizuire pana ce ajunge la forma finala si la calitatea dorita si respectata de noi.

Traduceri Acte/Documente rusa

Indiferent de tipul documentului pe care il doriti tradus noi suntem solutia pentru nevoile dumneavoastra si va putem oferi preturi competitive pentru traducerea documentelor din sau in limba Rusa.

De la documente personale (certificate de nastere, acte de studii... etc) pana la documente mai complexe (documente contabile, contracte, sentinte judecatoresti... etc) toate vor fi traduse cu responsabilitate si profesionalism.

Apostilare Supralegalizare rusa

Oferim servicii pentru apostilare si supralegalizare pentru documente ce necesita aceasta procedura.

Avem acoperire nationala astfel incat puteti apela la serviciile noastre indiferent de localitatea unde va aflati. Dumneavoastra ne trimiteti actele, noi ne ocupam de procedurile necesare apostilarii sau supralegalizarii si in cel mai scurt timp veti intra in posesia documentelor.

La motto-ul nostru "Short Time, High Quality" putem adauga oricand si Low Price

Prin eficientizare fluxurilor am reusit sa le oferim clientilor preturi competitive pentru serviciile traduceri romana rusa noastre si astfel acestia pot beneficia de o traducere premium. Preturile mai mici nu inseamna deloc si o calitate scazuta, ba din contra, aceeasi eficientizare cat si implementarea unui proces de managment si control al calitatii am crescut calitatea traducerior livrate.


Clientii nostri sunt mai mult decat simplii clienti si de fiecare data ne dorim sa devenim un partener pentru dumneavoastra nu un simplu furnizor


Stiai ca:

Limba rusă aparține grupului slav oriental al familiei de limbi indo-europene . Este vorbită de aproximativ 167 de milioane de oameni ca limbă maternă. Dintre aceștia 147 de milioane locuiesc în Rusia . Este limbă oficială a Federației Ruse și are statut oficial la ONU și în alte organizații internaționale. Limba rusă se mai vorbește în Ucraina , Belarus , Moldova , Kazahstan , Kârgâzstan , Tadjikistan , Turkmenistan , Uzbekistan , Armenia , Azerbaidjan , Georgia etc. Circa 7 % din cetățenii UE vorbesc rusa într-o anumită măsură. Rusa este scrisă în alfabetul chirilic . Codul de limbă este ru respectiv rus (după ISO 639 ).