Short time, High quality

Mai multe DETALII sau COMENZI la:

TEL: 0726.113.225

Sau
office@toplevel-traduceri.ro

toplevel_traduceri@yahoo.com

Traduceri din Romana in Sarba si din Sarba in Romana


Traduceri Romana - Sarba / Traducere Sarba - Romana

TopLevel Traduceri va pune la dispozitie cei mai buni specialisti in traduceri Sarba. Fie ca este vorba doar de o procura sau doriti traducerea unui contract din Romana in Sarba sau invers noi va stam la dispozitie.


Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pentru o oferta fie prin sectiunile dedicate pe Cerere Oferta, Trimite Comanda Traduceri, sau ne puteti contacta telefonic la numerele de tel: 0726.113.225 sau 0724.225.094 cat si prin email la office@toplevel-traduceri.ro sau toplevel_traduceri@yahoo.com sau online direct de pe site prin sectiunea de messenger din partea dreapta.


Astfel veti fi sigur ca veti beneficia de o traducere din Romana in Sarba sau din Sarba in Romana facuta de profesionistiPrimele documente ce se pot considera ca fiind in limba sarba sunt scrise cu alfabetul chirilic si dateaza din secolele al XI-lea si al XII-lea. Cel mai important este Miroslavljevo jevandelje (Evanghelia lui Miroslav). Atunci incep doua procese simultane: pe de o parte limba vorbita evolueaza in modul ei firesc si se formeaza graiuri, pe de alta parte carturarii se straduiesc sa standardizeze limba. De fapt limba sarba a cunoscut mai multe standardizari in cursul istoriei.


CERERE OFERTA (GRATUIT) sau COMENZI la TEL: 0726.113.225