Short time, High quality

Mai multe DETALII sau COMENZI la:

TEL: 0726.113.225

Sau
office@toplevel-traduceri.ro

toplevel_traduceri@yahoo.com

Traduceri din Romana in Sarba si din Sarba in Romana


Traduceri Romana - Sarba / Traducere Sarba - Romana

TopLevel Traduceri va pune la dispozitie cei mai buni specialisti in traduceri Sarba. Fie ca este vorba doar de o procura sau doriti traducerea unui contract din Romana in Sarba sau invers noi va stam la dispozitie.


Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pentru o oferta fie prin sectiunile dedicate pe Cerere Oferta, Trimite Comanda Traduceri, sau ne puteti contacta telefonic la numerele de tel: 0726.113.225 sau 0724.225.094 cat si prin email la office@toplevel-traduceri.ro sau toplevel_traduceri@yahoo.com sau online direct de pe site prin sectiunea de messenger din partea dreapta.


Astfel veti fi sigur ca veti beneficia de o traducere din Romana in Sarba sau din Sarba in Romana facuta de profesionistiLimba sarba este o limba indo-europeana din ramura limbilor slave, grupul limbilor slave de sud, subgrupul occidental al acestora, vorbita de sarbi. Din punctul de vedere al sociolingvisticii, este in acelasi timp una din variantele limbii abstand comune sarbilor, croatilor, bosniacilor si muntenegrenilor, denumita traditional prin termenul "limba sarbocroata", si o limba ausbau cu propriul sau standard. Este limba oficiala in Serbia, Bosnia si Hertegovina si Muntenegru, fiind vorbita si de minoritatile nationale sarbe din tarile vecine cu Serbia.


CERERE OFERTA (GRATUIT) sau COMENZI la TEL: 0726.113.225