Short time, High quality

Mai multe DETALII sau COMENZI la:

TEL: 0726.113.225

Sau
office@toplevel-traduceri.ro

toplevel_traduceri@yahoo.com

Traduceri din Romana in Albaneza si din Albaneza in Romana


Traduceri Romana - Albaneza / Traducere Albaneza - Romana

TopLevel Traduceri va pune la dispozitie cei mai buni specialisti in traduceri Albaneza. Fie ca este vorba doar de o procura sau doriti traducerea unui contract din Romana in Albaneza sau invers noi va stam la dispozitie.


Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pentru o oferta fie prin sectiunile dedicate pe Cerere Oferta, Trimite Comanda Traduceri, sau ne puteti contacta telefonic la numerele de tel: 0726.113.225 sau 0724.225.094 cat si prin email la office@toplevel-traduceri.ro sau toplevel_traduceri@yahoo.com sau online direct de pe site prin sectiunea de messenger din partea dreapta.


Astfel veti fi sigur ca veti beneficia de o traducere din Romana in Albaneza sau din Albaneza in Romana facuta de profesionistiPrimul document scris in albaneza (descoperit de? catre lingvistul Musa Ahmeti in arhivele din Vatican) este un manuscript de 208 pagini scris de catre Thoedor Shkodra, in 1210. Aceasta descoperire are nevoie de o confirmare stiintifica de catre Academia de Stiinte din Albania si pana atunci documentul descoperit de catre Nicolae Iorga ramane in mod oficial cel mai vech document scris in limba albaneza.


CERERE OFERTA (GRATUIT) sau COMENZI la TEL: 0726.113.225