Short time, High quality

Mai multe DETALII sau COMENZI la:

TEL: 0726.113.225

Sau
office@toplevel-traduceri.ro

toplevel_traduceri@yahoo.com

Traduceri din Romana in Greaca si din Greaca in Romana


Traduceri Romana - Greaca / Traducere Greaca - Romana

TopLevel Traduceri va pune la dispozitie cei mai buni specialisti in traduceri Greaca. Fie ca este vorba doar de o procura sau doriti traducerea unui contract din Romana in Greaca sau invers noi va stam la dispozitie.


Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pentru o oferta fie prin sectiunile dedicate pe Cerere Oferta, Trimite Comanda Traduceri, sau ne puteti contacta telefonic la numerele de tel: 0726.113.225 sau 0724.225.094 cat si prin email la office@toplevel-traduceri.ro sau toplevel_traduceri@yahoo.com sau online direct de pe site prin sectiunea de messenger din partea dreapta.


Astfel veti fi sigur ca veti beneficia de o traducere din Romana in Greaca sau din Greaca in Romana facuta de profesionistiPrimul document pastrat in greaca folosea silabarul linear B pentru a nota vechiul dialect arhaic sau micenian. Scrierea lineara B nu a putut fi descifrata pana ?n 1953. Dupa caderea civilizatiei miceniene a existat o perioada tulbure de aproximativ cinci sute de ani (times of troubles dupa interpretarea lui Arnold Toynbee), numita Marea Migratie Miceniana. ?n timpul acesteia ori nu s-a folosit scrierea (putin probabil), ori nu a ramas nimic scris pana in zilele noastre drept dovada a scrierilor grecesti pre-homerice.


CERERE OFERTA (GRATUIT) sau COMENZI la TEL: 0726.113.225