Short time, High quality

Mai multe DETALII sau COMENZI la:

TEL: 0726.113.225

Sau
office@toplevel-traduceri.ro

toplevel_traduceri@yahoo.com

Traduceri din Romana in Greaca si din Greaca in Romana


Traduceri Romana - Greaca / Traducere Greaca - Romana

TopLevel Traduceri va pune la dispozitie cei mai buni specialisti in traduceri Greaca. Fie ca este vorba doar de o procura sau doriti traducerea unui contract din Romana in Greaca sau invers noi va stam la dispozitie.


Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pentru o oferta fie prin sectiunile dedicate pe Cerere Oferta, Trimite Comanda Traduceri, sau ne puteti contacta telefonic la numerele de tel: 0726.113.225 sau 0724.225.094 cat si prin email la office@toplevel-traduceri.ro sau toplevel_traduceri@yahoo.com sau online direct de pe site prin sectiunea de messenger din partea dreapta.


Astfel veti fi sigur ca veti beneficia de o traducere din Romana in Greaca sau din Greaca in Romana facuta de profesionistiGreaca Koine limba greaca comuna este forma populara a limbii grecesti, aparuta in antichitatea postclasica (cca. 300 i.Hr. ? 300 d.Hr.) si marcheaza a treia perioada a istoriei limbii grecesti. Alte nume sunt greaca alexandrina, elenistica, comuna, sau greaca Noului Testament. Greaca Koine este importanta nu numai pentru istoria grecilor, ca primul lor dialect comun si principal stramos al limbii demotice, ci si pentru impactul sau asupra civilizatiei occidentale ca lingua franca a Mediteranei. Koine a fost si limba originala a Noului Testament al Bibliei crestine si mijlocul prin care s-au raspandit invataturile crestinismului. Greaca Koine era, neoficial, prima sau a doua limba a Imperiului Roman.


CERERE OFERTA (GRATUIT) sau COMENZI la TEL: 0726.113.225