Ai nevoie de Traduceri Traducere rusa Romana rusa in miercurea sibiului
Noi suntem solutia!

Misiunea Noastra


Biroul nostru va ofera traduceri RUSA - ROMANA - RUSA in MIERCUREA SIBIULUI fara a va deplasa din fata biroului dumneavoastra.

Daca sunteti din MIERCUREA SIBIULUI si aveti nevoie de o traducere RUSA - ROMANA - RUSA nu trebuie decat sa ne contactati folosind una din metodele puse la dispozitie:

Textul tradus in limba RUSA va fi trimis la adresa dumneavoastra din MIERCUREA SIBIULUI.

Livrare pentru lucrari de traduceri RUSA ROMANA RUSA in MIERCUREA SIBIULUI se face prin curier direct la biroul sau locuita dumneavoastra in maxim 24h de la finalizare.

Traduceri autorizate MIERCUREA SIBIULUI sunt traduceri efectuate de traducatori autorizati de Ministerul Justitiei si care poarta stampila si semnatura traducatorului autorizat.

Biroul nostru de traduceri legalizate va poate oferi aceste servicii si pentru traduceri MIERCUREA SIBIULUI

Serviciul de traduceri legalizate Miercurea sibiului este reprezentat de faptul ca putem efectua traduceri cu semnatura si stampila notariala si in orasul Miercurea sibiului. O traducere se poate legaliza de catre notar doar daca a fost tradusa de un traducator autorizat de Ministerul Justitiei.


Preturi competitive

Livrare direct la sediul sau locuinta dumneavoastra

O echipa de profesionisti care lucreaza pentru dumneavoastraMod de lucuru:

Vasta esperienta ne-a ajutat sa creem un mod de lucru atat pentru transmiterea documentelor cat si pentru livrarea traducerilor care sa se preteze perfect pe nevoile dumneavoastra, sa reduca costurile, sa reduca timpul necesar pentru finalizarea.


Traduceri rusa Romana rusa in miercurea sibiului Tehnice

industria usoara, industria grea, prelucrarea lemnului, metalurgiem energie, telecomunicatii, IT&C, alimentatie, energie nuclearea, industria navala, constructii civile si industriale, petrol si gaze, fizica, optica, aviatie, manuale, caiete de sarcini, fise tehnice, manuale de utilizare, specificatii tehnice, descriere produs, punere in functiune utilaje si masini grele, industria auto, scheme de montaj, procese tehnologice, certificate, acreditari, cataloage.

Traducere rusa Romana rusa in miercurea sibiului Juridica

sentinte judecatoresti, raport judiciar, dosare instante de judecata, brevete, certificate, acte notariale, apostile, supralegalizari, contracte (vanzare cumparare, inchiriere, comodat, prestari servicii, etc), acorduri comerciale, certificate, documente personale, documente administrative, legi, acte normative, motivatii instanta... etc

Marketing si PR

website-uri, brosuri, comunicate de presa, articole de promovare, flyere, reclame, cataloage de prezentare, stiri cu caracter publicitar, bannere, printuri, subtitrari filme de prezentare.

Domeniu Medical si Farmaceutic

scheme de tratament, analize medicale, buletine medicale, prospecte medicamente, manuale de utilizare aparatura medicala, proceduri, diplome si acreditari, bilete de iesire, studii clinice, studii de caz, lucrari stiintifice, examene medicale, glosare de termeni

Acte personale, stare civila, studii si auto

diploma scoala, liceu, colegiu, institut, universitate, masterat, doctorat, foaie matricola, viza de recunoastere echivalare studii, adeverinta de studii, adeverinta de absolvire, ertificat de nastere, certificat de casatorie, certificat de schimbare de nume, certificat de deces, cazier, adeverinta de celibat, buletin, pasaport, alte acte de stare civila, cazier, traduceri acte cetatenie romana, brevet, talon autovehicul, brief/ brif masina, asigurare obligatorie RCA, asigurare Casco.

Domeniu Economic si Financiar Bancar

acte constitutive, hotarari AGA, extras de cont bancar, bilanturi, balante, rapoarte financiare, documente contabilitate primara, rapoarte contabile, expertiza contabila sau de audit, indicatori financiari, rapoarte de evaluare, proiect de finantare, planuri de afaceri, scrisoare de bonitate, scrisoare bancara, analize economico financiare, lucrarii contabile, legi si reglementari contabile, fiscalitate.