Short time, High quality

Mai multe DETALII sau COMENZI la:

TEL: 0726.113.225

Sau
office@toplevel-traduceri.ro

toplevel_traduceri@yahoo.com

Traduceri din Romana in Daneza si din Daneza in Romana


Traduceri Romana - Daneza / Traducere Daneza - Romana

TopLevel Traduceri va pune la dispozitie cei mai buni specialisti in traduceri Daneza. Fie ca este vorba doar de o procura sau doriti traducerea unui contract din Romana in Daneza sau invers noi va stam la dispozitie.


Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pentru o oferta fie prin sectiunile dedicate pe Cerere Oferta, Trimite Comanda Traduceri, sau ne puteti contacta telefonic la numerele de tel: 0726.113.225 sau 0724.225.094 cat si prin email la office@toplevel-traduceri.ro sau toplevel_traduceri@yahoo.com sau online direct de pe site prin sectiunea de messenger din partea dreapta.


Astfel veti fi sigur ca veti beneficia de o traducere din Romana in Daneza sau din Daneza in Romana facuta de profesionistiLimba daneza (dansk) apartine grupului de limbi nord-germanice (cunoscut si ca limbi scandinave), un subgrup al limbilor germanice, ramura a limbilor indo-europene. Este vorbita de circa 6 milioane de persoane, majoritatea aflate in Danemarca, si aproximativ 50.000 de persoane aflate in partea nordica a Germaniei in landul Schleswig-Holstein, unde este limba minoritara. Daneza este limba oficiala in Groenlanda si Insulele Faroe. ?n Islanda, parte a Danemarcei pana in 1944, daneza este studiata ca una din principalele limbi straine, alaturi de engleza, norvegiana si suedeza.


CERERE OFERTA (GRATUIT) sau COMENZI la TEL: 0726.113.225