Short time, High quality

Mai multe DETALII sau COMENZI la:

TEL: 0726.113.225

Sau
office@toplevel-traduceri.ro

toplevel_traduceri@yahoo.com

Traduceri din Romana in Daneza si din Daneza in Romana


Traduceri Romana - Daneza / Traducere Daneza - Romana

TopLevel Traduceri va pune la dispozitie cei mai buni specialisti in traduceri Daneza. Fie ca este vorba doar de o procura sau doriti traducerea unui contract din Romana in Daneza sau invers noi va stam la dispozitie.


Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pentru o oferta fie prin sectiunile dedicate pe Cerere Oferta, Trimite Comanda Traduceri, sau ne puteti contacta telefonic la numerele de tel: 0726.113.225 sau 0724.225.094 cat si prin email la office@toplevel-traduceri.ro sau toplevel_traduceri@yahoo.com sau online direct de pe site prin sectiunea de messenger din partea dreapta.


Astfel veti fi sigur ca veti beneficia de o traducere din Romana in Daneza sau din Daneza in Romana facuta de profesionistiLimba daneza a derivat dintr-un dialect mai vechi pe parcursul secolului al XIII-lea si a inceput sa devina o limba distincta fata de alte limbi scandinave odata cu prima traducere a Bibliei in 1550, definind o ortografie diferita de cea a suedezei, motiv pentru care daneza scrisa a ramas mult mai usor de inteles pentru suedezi decat cea vorbita. Daneza moderna se caracterizeaza printr-o tendinta accentuata de eliminare a multor sunete, ceea ce o face dificil de stapanit pentru straini.


CERERE OFERTA (GRATUIT) sau COMENZI la TEL: 0726.113.225