Short time, High quality

Mai multe DETALII sau COMENZI la:

TEL: 0726.113.225

Sau
office@toplevel-traduceri.ro

toplevel_traduceri@yahoo.com

Traduceri din Romana in Croata si din Croata in Romana


Traduceri Romana - Croata / Traducere Croata - Romana

TopLevel Traduceri va pune la dispozitie cei mai buni specialisti in traduceri Croata. Fie ca este vorba doar de o procura sau doriti traducerea unui contract din Romana in Croata sau invers noi va stam la dispozitie.


Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pentru o oferta fie prin sectiunile dedicate pe Cerere Oferta, Trimite Comanda Traduceri, sau ne puteti contacta telefonic la numerele de tel: 0726.113.225 sau 0724.225.094 cat si prin email la office@toplevel-traduceri.ro sau toplevel_traduceri@yahoo.com sau online direct de pe site prin sectiunea de messenger din partea dreapta.


Astfel veti fi sigur ca veti beneficia de o traducere din Romana in Croata sau din Croata in Romana facuta de profesionistiLimba croata (hrvatski jezik) este o limba indo-europeana din ramura limbilor slave, grupul limbilor slave de sud, subgrupul occidental al acestora, vorbita de croati. Din punctul de vedere al sociolingvisticii, este in acelasi timp una din variantele limbii abstand comune sarbilor, croatilor, bosniacilor si muntenegrenilor, denumita traditional prin termenul limba sarbocroata, si o limba ausbau cu propriul sau standard. Croata este limba oficiala in Croatia, in Bosnia si Hertegovina, in Serbia (Voivodina) si in Muntenegru. O vorbesc si minoritatile nationale croate din tarile invecinate, precum si emigranti croati in Europa Occidentala, America de Nord, America de Sud si Australia.


CERERE OFERTA (GRATUIT) sau COMENZI la TEL: 0726.113.225