Short time, High quality

Mai multe DETALII sau COMENZI la:

TEL: 0726.113.225

Sau
office@toplevel-traduceri.ro

toplevel_traduceri@yahoo.com

Traduceri din Romana in Croata si din Croata in Romana


Traduceri Romana - Croata / Traducere Croata - Romana

TopLevel Traduceri va pune la dispozitie cei mai buni specialisti in traduceri Croata. Fie ca este vorba doar de o procura sau doriti traducerea unui contract din Romana in Croata sau invers noi va stam la dispozitie.


Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pentru o oferta fie prin sectiunile dedicate pe Cerere Oferta, Trimite Comanda Traduceri, sau ne puteti contacta telefonic la numerele de tel: 0726.113.225 sau 0724.225.094 cat si prin email la office@toplevel-traduceri.ro sau toplevel_traduceri@yahoo.com sau online direct de pe site prin sectiunea de messenger din partea dreapta.


Astfel veti fi sigur ca veti beneficia de o traducere din Romana in Croata sau din Croata in Romana facuta de profesionistiPrimele texte apar la croati in secolul al IX-lea. Ele sunt scrise in limba slavons, cu alfabetul glagolitic. Cursnd intrs in uz di alfabetul chirilic. Alfabetul latin se folosedte abia din secolul al XIV-lea, coexistsnd o vreme cu primele dous. Folosirea glagoliticului dureazs psns la sfarsitul secolului al XV-lea, iar in unele regiuni de pe litoral, pana la inceputul secolului al XIX-lea. Cele mai vechi texte glagolitice croate pastrate dateaza din secolul al XI-lea, majoritatea fiind gravate in piatra, ca de exmplu stela de la Baska (insula Krk). Este primul text in limba slavona in care apar si elemente ale limbii poporului, fiind remarcabil prin dimensiuni si prin importanta textului, care contine prima mentiune pastrata despre poporul croat.


CERERE OFERTA (GRATUIT) sau COMENZI la TEL: 0726.113.225